Despre Noi

Situat pe malul lacului Firiza și la poalele Muntelui Igniș, precum și la 10 km nord de Baia Mare, Complex Turistic Caprioara oferă un bar-restaurant și o terasă de vară. Printre facilitatile oferite se numara o piscină interioara si o cada cu hidromasaj.

Toate camerele de la Complex Turistic Caprioara au încălzire centrală, TV prin cablu și baie dotată cu duș și uscător de păr.

Restaurantul are o capacitate de 54 de persoane și servește mâncăruri tradiționale din județul Maramureș, precum și preparate internaționale.

În grădină se află un loc de joacă pentru copii, iar accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele publice.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Vorbim limba dumneavoastră!

+ REZERVARI
Peste 800 rezervari in 2020
+ PERSOANE
PESTE 1500 persoane cazate in 2020
+ ASTEPTARI
Estimam peste 2000 cazari in 2021

Vorbim limba dumneavoastră!

PENSIUNEA CAPRIOARA, o pensiune de familie ,unde patronii sunt angajati .Este situata la 10km de Baia Mare la poalele muntelui Ignis, pe malul lacului de acumulare Firiza, una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, cu posibilitati de inot, surf, pescuit, schi (partie Izvoare 10km, partie Suior 20km, partie Cavnic 35km), si alte activitati care au ca scop relaxarea si refacerea fizica si psihica.

FACILITATI

Pensiunea Caprioara renovata integral in 2020 ,va ofera conditii de cazare excelente cu piscina si alte servicii, la preturi accesibile.
Este o pensiune cu 2 cladiri de 2,3 stele  , 54 de locuri. Dotarile moderne de care dispune, si personalul calificat vor face din sejurul dumneavoastra o amintire de neuitat, determinandu-va sa reveniti mereu cu placere.Wi-fi gratuit .
Pentru motociclisti enduro oferim garaj si ghid care va vor arata cele mai frumoase trasee.

COMPLEXUL A FOST RENOVAT

IN ANUL 2020!

NU ti-ai planificat inca unde iti petreci?

SARBATORILE DE PASTE?

Vezi ofertele noastre!

Complex Caprioara

O pensiune de familie ,unde patronii sunt angajati .Este situata la 10km de Baia Mare la poalele muntelui Ignis, pe malul lacului de acumulare Firiza, una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, cu posibilitati de inot, surf, pescuit, schi (partie Izvoare 10km, partie Suior 20km, partie Cavnic 35km), si alte activitati care au ca scop relaxarea si refacerea fizica si psihica. 

ADDRESS:

Jud Maramures
Str Firiza Nr 1 Baia Mare, RO

Phone:

+40744782068

E-mail:

firiza_caprioara@yahoo.com

REZERVA ACUM

Salamon Ecaterina

Receptioner

FORMULAR DE CONTACT


  Termeni si conditii

  Protectia datelor personale
  ANPC
  © Complex Caprioara Maramures
  Toate drepturile rezervate

  Rezerva acum!